INDIAN THAI RESTO GENT 9050

Recentebeoordeling


4 sterren uit 208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Indian Thai Resto Gent 9050. Meer weten? Ontdek meer

16 mrt 2023 om 11:55 Ik was deze keer zwaar teleurgesteld in mijn bestelling. Zowel de kip als het naanbrood was taai. Jammer want ik bestel hier graag.
8 mrt 2023 om 21:09 Complete nonsense !! Never received the order !! Complained to the takeaway website !
5 mrt 2023 om 22:29 Ipv 1 rijst en 2 cola, kregen we 2 rijst en 1 cola.
4 mrt 2023 om 22:08 Zoals verw8
3 mrt 2023 om 19:31 Palak paneer was te pikant. Het zou leuk zijn als je kon aangeven hoe pikant het mag. Naan niet zo lekker.
1 mrt 2023 om 18:29 Ik heb praten biryani besteld en de praktijk is helemaal niet gekookt, super vies.
21 feb 2023 om 21:49 Super snelle levering en het was heerlijk.
21 feb 2023 om 14:17 Heel lekker en goede porties!
15 feb 2023 om 7:58 De Chicken tikka masala, korma en biryani, waren lekker. Mooie porties. Niet aangegeven, maar bij de gerechten is ook een portie rijst erbij (+potje riata saus). De naan was duidelijk niet zelfgemaakt en ook niet echt lekker. Jammer, vr de rest goed!
13 feb 2023 om 15:37 prima service en lekker gegeten!
13 feb 2023 om 3:16 Lekker eten!
10 feb 2023 om 20:25 Lekker maar kleine porties